Hela sommaren och en liten bit av hösten

har gått utan att jag en så mycket som har reflekterat över det. Tid går så fort när man gör annat. Och jag har inte ens haft tid att skriva om det.

Semestern var bra. Inte en minut av skrivande men solen har å andra sidan lyst konstant här i Småland och bevattningsförbudet har varit ett faktum i över sex veckor. Ledig tid tillbringades med barn och hus och projekt upp över öronen. Fönstermålning och utflykter. Skara sommarland och hängmattehäng. Böcker och funderingar. Vi har varit i Ullared. Jag har åkt till Gotland på författarveckan på Fårö. Fyndat loppisgrejor. Blivit ensam husägare. Funderat på livet. Fixat så jag faktiskt kan åka till Bokmässan i september. Strulat till det med manuset. Skrivit färdigt det på sin höjd på ett par sidor. Planerat halva Augusti färdigt. Skrattat och gråtit om vart annat och levt i min egen lilla bubbla av förväntningar. Ja, livet. Det som händer när man är upptagen med annat typ.

Så jag har haft häcken full så att säga. Men nu är det snart höst och tedrickar väder och jag ska börja rikta fokus mot mitt manus igen. Råmanuset är klart. En härlig röra av mord och teknik, kärlek och brustna förväntningar. Hämnd och ilska och så lite sex. Det där med lite sex hänger ihop med en utmaning till mig själv. Jag skriver hellre tio sidor våld, blod och död än ett enda ord om sex. Jag gillar det inte, jag tycker att det är svårt och blir vulgärt och svamligt och patetiskt. Det finns dem som kan skriva ångande heta sexscener, jag är inte en av dem tyvärr. Men i det här manuset har jag inget val. Det ska in oavsett vad jag tycker. Historien kräver det. Om jag så ska gå åt på kuppen. Håll tummarna för mig tack.

Lite bilder på allt man har gjort bifogas så klart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s